AZ ÉV KONCERTJE 2018! A LEGSZEBB KARÁCSONYI AJÁNDÉK!

A Táncdalfesztiválok a hatvanas évek végén megmozgatták az egész országot. A versenyek napján Magyarország a televíziók előtt ült. Az 1967-68-as Fesztivál 50 éves évfordulóján nagyszabású színpadi show keretében idézzük meg a magyar könnyűzene aranykorát. A táncdalfesztiválok óta nem hallott, eredeti hangszerelésben élvezhetik majd a legendás slágereket, melyek annak idején több, mint tízmillió példányban keltek el bakelitlemezen!

60 fős szimfonikus tánczenekar kíséri majd  az Aréna színpadára lépő élő legendákat. Zalatnay Sarolta, Koós János, Poór Péter, Késmárky Marika, Soltész Rezső mellett Dolhai Attila, Koós Réka, Csonka András, Muri Enikő, Vastag Tamás, Egyházi Géza és Ambrus Rita is színpadra lépnek. Újra felcsendülnek Aradszky László, Szécsi Pál, Máté Péter, Harangozó Teri, Toldy Mária és Kovács Kati legnépszerűbb dalai. Az est konferansziéi: Gálvölgyi János és Koltai Róbert. Zenei vezető és karmester: Wolf Péter.

Bizonyára sokak álma válik valóra azzal, hogy régi fényükben ragyogva, de új lendülettel ismét felcsendülnek az örökzöld slágerek

Csak egy tánc volt    Utánam a vízözön    Nem várok holnapig    Egy fiú a házból   Jöjj vissza hozzám   Most kéne abbahagyni

Én, aki nálad jártam    Hol jár az eszem?    Rövid az élet    Kislány a zongoránál    Annál az első ügyetlen csóknál

és további 19 korabeli listavezető dal.

Azok számára pedig, akik még csak gondolatban születtek meg a mára már legendás Táncdalfesztiválok idején, igazi retró csemegének számít ez a koncert, ahol a XXI. század látványtechnikai elemei és az egykori, páratlanul igényes hangzásvilág gondoskodik róla, hogy egy feledhetetlen színpadi show formájában elevenedjenek meg „Azok a csodálatos hatvanas évek”.